Ohjeita myyjille

Vuokra-aika

Tavarat voi tuoda aloituspäivänä heti avattuamme tai edellisenä päivänä viimeisen aukiolotunnin aikana. Päättymispäivänä pöytä tulisi tyhjentää viimeistään tuntia ennen sulkemista. Vuokra-aika voi alkaa mistä päivästä tahansa ja se on lyhimmillään 7 päivää. Kiinniolopäiviä, esim. juhlapyhiä, ei lasketa vuokra-aikaan. Vuokra-ajan päättymisestä tulee ilmoittaa viimeistään 2 päivää ennen lopetusta. Vuokran voit maksaa aloituspäivänä tai viimeistään ensimmäisestä tilityksestä, jonka voit tehdä minä päivänä tahansa. Tilityksen tehdessäsi saat listan jossa näkyy numeroidut tuotteet hintoineen jotta voit tarkastaa myyntisi.

Hinnoittelu

Kirpputorillamme on käytössä viivakoodatut hintalaput. Hintalapussa on viivakoodin lisäksi myös paikkanumero ja juokseva tuotenumero. Koska jokainen viivakoodi on yksilöllinen, ei niitä saa monistaa tai tehdä itse.

Kun ilmoitamme sinulle myyntipaikkasi numeron, käy hakemassa meiltä hintalaput. Tarra-arkki (30 kpl hintalappuja) maksaa 0,30 €/arkki , tavalliselle paperille tulostetut 0,10 €/arkki

Merkitse hintalappuun tuotteen nimi ja hinta.

Hintalappujen juoksevista numeroista kannattaa koota tuoteluettelo hintoineen, jotta voit seurata myyntiä ja tarkistaa tilityksen (esim. 123 = Kirkan cd-levy 2 e, 124 = sukset 15 e).

Hinnoittele jokainen tuote erikseen tai laita lappuun mitä hintaan kuuluu. (esim 6 kpl kuppeja, 6 kpl lautasia).

Hintalapussa on myös ilmoitettava jos tuote on viallinen.Verhoihin, mattoihin tms on hyvä laittaa mitta, jotta ostajan ei tarvitse turhaan avata niitä. Jos tuotetta ei voi testata kirpputorilla, annamme asiakkaalle oikeuden palauttaa tuote. Testaa siis aina sähkölaitteiden toimivuus kotona ennen myyntiin tuomista!

Jos haluat alentaa tuotteiden hintoja, kysy asiasta kassalta.

Hintalaput voi kiinnittää vaatteisiin tekstiilipistoolilla, hakaneuloilla tai ompelemalla. Tarralaput pysyvät hyvin esim trikoovaatteissa, liukaspintaisista voivat irroita. Kenkiin viivakoodilaput tulee laittaa sisäpuolelle, pohjaan laitetut laput kuluvat eikä viivakoodi ole enää luettavissa.

Jos tavarassa on irto-osia, teippaa ne kiinni etteivät katoa/rikkoudu. Kirjoihin voit laittaa lapun klemmarilla sisäsivulle. Laita laput niin etteivät ne irtoa helposti vahingossa! LAITA TARRALLISET HINTALAPUT SITEN ETTEIVÄT NE VAHINGOITA TUOTTEEN PINTAA NIITÄ IRROITETTAESSA! Älä laita niitä esim kirjojen, lp-levyjen kansiin, maalattuihin tavaroihin (maali irtoaa!) tms.Tavallisia hintalappuja voit kiinnittä esim maalarinteipillä pinnaltaan arkoihin tavaroihin.

Vastuu kadonneista tavaroista

Meillä on käytössämme hälytinportit eli voit vuokrata meiltä arvokkaimpiin tuotteisiisi varashälyttimiä, 0,30€/kpl. Kirpputorillamme on käytössä tallentava valvontakamerajärjestelmä ja kaikki varkaustapaukset ilmoitamme poliisille. Ilmoitathan heti jos epäilet jonkun tuotteesi kadonneeksi. Suurin osa kadonneista tavaroista löytyy muista myyntipaikoista, pitkänkin ajan päästä.

Feria ei korvaa kadonneita,varastettuja tai vaurioituneita tuotteita. Emme vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun vahingonteon yhteydessä. Arvokkaat tavarat (esim. korut, kellot yms.) kannattaa tuoda myyntiin lukolliseen lasivitriiniin, tavaran myyntihinnasta perimme 20% provision.Yli 3 € arvoisista CD- ja DVD-levyistä voi tuoda sisällön kassalle. Suosittelemme kierrosta kirppiksellä ainakin viimeisenä päivänä lähtiessäsi, sillä tavaroita ja vaatteita kulkeutuu asiakkaiden käsissä muihin pöytiin. Hinnattomia ja myyntijakson päätyttyä löytyneitä tavaroita säilytämme 2 vkoa jonka jälkeen lahjoitamme ne hyväntekeväisyyteen.

Myyntipaikka

Kaikkien tuotteidesi on mahduttava omalle myyntipaikallesi. Käytävälle ei saa laittaa tavaroita. Myyntipaikan siisteydestä vastaa vuokraaja. Kaikkien tavaroiden on oltava siistejä ja puhtaita. Myyntipaikkaa kannattaa käydä järjestelemässä jakson aikana, sillä siisti ja sopivasti täytetty myyntipaikka houkuttelee asiakkaita ostamaan!

Myyntiin ei saa tuoda elintarvikkeita, luontaistuotteita,piraattiäänitteitä ja -filmejä eikä tupakkatuotteita. K-18 tuotteiden myynti vain kirpputorin omistajan luvalla. Jos olette luvan saaneet, sijoittakaa K-18 tuotteet siten, että ne eivät ole lasten näkyvillä.

Täyden palvelun kirppispaikka

Täyden palvelun kokonaisuus, jossa teemme kaiken puolestasi. Sinun tarvitsee vain tuoda myytävät tavarat meille, me hoidamme loput!

 • Myyntijakson perusmaksu on 40 € ja kesto 2 viikkoa (14 myyntipäivää).
 • Hinnoittelupalkkiomme on 40 % toteutuneesta myynnistä ja asiakkaan osuus 60 %
 • Myyntijaksoa voidaan jatkaa viikon jaksoissa (20 €/7 pvä) mikäli tavaraa on paljon ja tuot sitä lisää jakson aikana.
 • Hoidamme tuotteiden hinnoittelun, esillepanon ja myynnin puolestasi. Hinnoittelemme tuotteet puolestasi yleisen hintatason ja tuotteen kunnon huomioiden.

Perusmaksun maksu etukäteen.

 • Tuotteiden tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita sekä sesonginmukaisia.
 • Liitä yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero) hyvin kiinni jokaiseen kassiin/laatikkoon ja tuo meille.
 • Pidätämme oikeuden valita myyntiin esillepantavat tuotteet ja tarvittaessa heittää pois myyntiinsopimattomat. Hyväkuntoiset kauden mukaiset vaatteet ja muut tavarat menevät parhaiten kaupaksi.
 • Hinnoittelemme tuotteet kohtuuhintaisiksi niin, että vaatteet ja tavarat saadaan kiertämään sujuvasti. Mikäli sinulla on toiveita hinnoittelun suhteen joidenkin tuotteiden osalta, voit merkitä tuotteisiin haluamasi minimihinnan ja voit ilmoittaa niistä meille.
 • Myymättä jääneet tuotteet voit joko hakea myyntiajan päätyttyä tai jättää meille.
 • Myyntijakson päättyessä saat listan montako tuotetta myytiin ja millä hinnalla. Tilityksen saat käteisenä.
 • Perusmaksu ja hinnoittelupalkkio sis 24% alv.

Emme ota myyntiin.

 • Rikkinäisiä, likaisia tai muuten huonokuntoisia vaatteita/tekstiileitä/kenkiä/tavaraa
 • VHS-­kasetteja tai PC­-pelejä
 • Tietosanakirjoja
 • Mainostuotteita
 • Piraattituotteita